Mandala Spa and Villa Resort
Feed Your Body and Soul
 

Contact Us To: +632 4337532 / 9295671 / 9282101 / 9941145
Cell No: +63 9473241969 / +63 09052235745 / +63 09476902228 Book Now
US Number: +1-415-251-45-41, Skype id: manila.booking, YM id: bookingph@yahoo.com

Mandala Spa and Villas Resort Boracay

Overzicht 

mandala spa and villas boracay resort

Mandala Spa en Villas Resort is een uitje dat de gezondheid en vrije tijd voor ziel en lichaam biedt. De badkamers zijn groot en sensueel met een buitendouche en een vrijstaande bad om te genieten in een bad met bloemen naar keuze. Mandala Spa en Villas Resort's Villas aangesloten op een balkon waar de gasten kunnen luisteren naar vogelgezang en nemen in de wind. De badkamers zijn groot en sensueel met een buitendouche en een vrijstaande bad om te genieten in een bad met bloemen naar keuze. Elke Resort Villa in Mandala Spa en villa's wordt geleverd inclusief een dagelijks begeleide Yoga les voor 2 personen, een gratis dagelijkse Qi massage of 1daily gratis bloemen bad of uw keuze van een reiniging en levend voedsel dieet. 

Mandala Spa and Villas Resort Kamers 

Resort Villa 

resort villa mandala spa and villas resort boracayresort villa mandala spa and villas resort boracay

resort villa mandala spa and villascr resort villa mandala spa and villasResort Villa tarieven zijn voor 2 personen en inclusief: 

• VIP Vervoer van en naar Caticlan luchthaven. 
• Prive check in en welkomstdrankje 
• Gratis draadloos internet 
• Dagelijks ontbijtbuffet voor twee, 
• Dagelijks yoga les voor twee. 
• Een gratis Qi massage voor een minimum van 2 nachten verblijf of 
• Een gratis bloemen bad van ons bad menu voor een minimum van 2 nachten verblijf of een reiniging en gewicht-verlies Living Foods dieet voor een persoon. 

 

Mandala Spa en Villas Resort Faciliteiten & Services 

Pool Villa 

pool villa mandala spa and villas boracaypool villa mandala spa and villa

mandala spa and villa boracay resort

Day Spa

private day spa mandala spa and villas

Uw massage vindt plaats op het Yin Yang Paviljoen, onze gedeelde behandelen gebied. Indien u wenst om uw massage in de privacy van een villa, vriendelijk te geven bij het reserveren. 

Mandala Spa en Villas Resort Mandala Signature Massage 1:35 uur 
Geef je lichaam en geest van deze massage die lange slag druk en zachte stukken gebruikt. Ontworpen om u te nemen in een zeer diepe staat van ontspanning, de handtekening massage is het startpunt van diverse spa-behandelingen arrangementen aangeboden op Mandala Spa. 


Mandala Spa en Villas Resort Lymfedrainage 01:30 uur 
Ons lymfestelsel helpt het lichaam bij het verzamelen en het elimineren van verontreinigende stoffen en afval bijproducten door fijne lymfevaten die zich onder de huid. Dit is een zeer zachte vorm van massage verbetert de lymfe stroom, die wordt slugglish van stress. Het resultaat is een hernieuwde energie en uithoudingsvermogen, waardoor de weg naar een betere gezondheid en vitaliteit. 

Mandala Spa en Villas Resort Mandala Deep Tissue Massage 2:20 uur 
Een full-body massage met behulp van deep tissue druk en cross-fiber slagen. Voel je pijnlijke en vermoeide spieren geven aan de therapeutische aanraking van uw arts.Ideaal voor wie uitleven in sport en instense lichamelijke activiteit. Door te werken in diepere spierlagen, zijn lang gekoesterde spanningen in het lichaam vrijgegeven. 


Mandala Spa en Villas Resort Pre Natal Massage 1:30 uur 
Een essentiële massage is ontworpen om te zorgen voor zwangere vrouwen. Als je ligt op je zij, ondersteund door een lichaam kussen, zacht deep tissue technieken en strekt zich kneden alle spanning en vermoeidheid. Degenen met moeite liggen face-down of rechtop kan ook profiteren van deze zijde gelegen massage. 

Mandala Spa en Villas Resort Stone Magic Therapy 02:15 uur 
Afkomstig uit de oude Hawaiiaanse Kahuna traditie van Pohaku ("Healing Stones").Mandala Spa's Stone Magic kun je de ervaring van de harmonisatie van de energieën van "leven" warme en koude stenen in de massage ritueel. Voel je lichaam en geest geven aan deze opwindende en krachtige theraphy. 

Mandala Spa en Villas Resort Hawaiian Kahuna Massage 2 uur 
Deze massage wordt gekenmerkt door Huna's liefdevolle en verzorgende benadering van holistische healing dat evenwicht terugkeert naar lichaam, geest en ziel. Door lange en zachte ritmische bewegingen en het gebruik van virgin kokosolie, het is een mooie manier om de huid te voeden, te herstellen innerlijke vreugde en een blijvend gevoel van welzijn. 

Mandala Spa en Villas Resort Polynesische Symphony Massage 2 uur 
Deze vier de hand therapeutische techniek duurt een tot diepe dimensies van ontspanning. Twee therapeut werken samen, in gesynchroniseerd en vloeiende bewegingen sierlijk Hula. Combineer met virgin kokosolie, ervaart men buitenste voeding en hernieuwde vitaliteit. 

Mandala Spa and Villas Resort Watsu 

Mandala Spa en Villas Resort Watsu 30 tot 50 minuten 
Voer een diepe staat van ontspanning als je je overgeeft aan het universum, terwijl gewiegd en gevoed in het water. Een ongelooflijke ervaring. 

Mandala Spa en Villas Resort WaterDance 50 minuten 
De ziel die smacht om vrij te zijn ervaringen opwinding in deze drie-dimensionale water therapie. Met behulp van neusklem, wordt u gebracht in een onderwater reis. 

Mandala Spa and Villas Resort YOGA 
Energize en toon je lichaam, nog steeds je geest en rustig je emoties in een van onze yogalessen. De lessen zijn open voor beginners en gevorderden Hatha yoga beoefenaars. Neem contact op met de spa receptie voor klasse schema's en yoga retraites. Prive-lessen kunnen ook worden geregeld met onze gecertificeerde Yoga instructeurs. 

Mandala Spa en Villas Resort SOUL AANSLUITINGEN 

Mandala Spa en Villas Resort Adem uit! 2 uur 
Een speciale sessie met consultant Mandala's, mevrouw Mo-Ching Yip. Op basis van de lezing die shes doet van uw lichaam, Mo-Ching werkt op het vrijgeven van de spanning in de neuromusculaire kruispunten en herstel van het evenwicht van de energieën. Inclusief een bloemen bad, Opwindend! 

Mandala Spa en Villas Resort Reiki 50 minuten 
Bevorderen van het welzijn van lichamelijk, mentaal en emotioneel door de universele levenskracht energie die door je Reiki Master via hands-on healing ... 

Mandala Spa and Villas Resort SCRUBS 
Ontworpen om te exfoliëren en de toon van de huid. 

Mandala Spa en Villas Resort Mandi Lulur 02:30 uur 
Afkomstig van de Koninklijke paleizen in Java, deze exotische scrub bevat een mix van kurkuma, kruiden en specerijen, en wordt gevolgd door een kalmerende yoghurt splash. 

Mandala Spa en Villas Resort Boracay Salt Glow 02:30 uur 
Ervaar de geheimen van het prachtige Boracay huid met deze traditionele recept van Boracay kruiden, zeezout, aromatische oliën, en tropische planten extracten. 

Mandala Spa and Villas Resort Wraps 
Ontworpen om te reinigen, hydrateren, voeden en diep de huid, gebruiken we bananenbladeren om het lichaam te wikkelen en de doordringende eigenschappen van onze all-natuurlijke ingrediënten verbeteren. 

Mandala Spa en Villas Resort Cool Komkommer-Aloe Wrap 02:30 uur 
Lang bekend als de huid genezers, vers bereide komkommer en aloë vera je huid koel en re-gehydrateerd. Een must voor de huid blootgesteld aan de zon en de zee. 

Mandala Spa en Villas Resort Papaya-Pineapple Body Polish 2: 20 uur 
Breng uw huid een stralende gloed en glans met zachte exfoliërende en metabolische stimulerende krachten van fruit enzymen. 

Mandala Spa en Villas Resort zeewier 02:30 uur 
Ervaar de grote voordelen van bounty van de oceaan, laat de natuur ontgiften en de wederopbouw van je lichaam door de magische eigenschappen van de zee. 

Mandala Spa and Villas Resort gezichtsbehandelingen 

Mandala Spa en Villas Resort All Natural Facial 01:05 uur 
Genieten van de overvloedige rijkdom van zachte eigenschappen van de natuur dat het werk in de gevoelige delen van je gezicht, door middel van zorgvuldige en zachte bewegingen, onthullende jeugdige, stralende en stralende huid. 

Mandala Spa en Royal Villas Resort Zoethout en Groene Thee Facial (Pevonia) 01:30 uur 
Deze voedende en helende gezichtsmasker liften onzuiverheden en vult mineralen en vitaminen van uw huid. Door middel van een cyclus van opwarming en afkoeling maskers, laat de natuur zachte ingrediënten en voorzichtig verwennerij Mandala Spa's slagen te kalmeren, te genezen, en je huid te herstellen naar een optimale gezondheid. 

Mandala Spa and Villas Resort VERJONGING 

Mandala Spa en Villas Resort Shodhana Karma (een Ayurvedische traditie) 02:30 uur 
Geïnspireerd door de oude Indiase systeem van welzijn genoemd Ayurveda, is dit 3-delige ritueel bevordert de genezing en verjonging door het verwijderen van giftige stoffen uit het lichaam, waardoor vitale energie vrijelijk kan stromen terwijl u geniet van de zintuigen met exotische oliën en geuren. 

... als de massage de onzuiverheden los toen de Herbalized sesamolie dringt je cellen ... als de warmte van de sauna zachte hand die ongewenste gifstoffen en de scrub zachtjes ubvartan verwijdert dode huidcellen van uw huid ... vieren in de wetenschap dat je zal ontstaan ​​gerevitaliseerd. 

Mandala Spa en Villas Resort Swedana 2 uur 
De combinatie van massage met Herbalized sesamolie en een sauna na een winnaar voor ontstressen en het reinigen van uw systeem. 

Mandala Spa and Villas Resort PAKKETTEN 
Om verder je plezier op Mandala Spa, bieden wij onze gasten pakketten die zijn combinaties van twee of meer verschillende behandelingen. 

Mandala Spa en Villas Resort Prinses Behandeling 4 uur 
Beginnend met een bloemen voedsel bad, prikkel je zintuigen als je reis door de scrub en wikkel van uw keuze; alle luxe te midden van bloemen in uw warm bad, toegeven aan onze verzorgende Mandala Signature Massage, dan is uw meest stralende zelf voelen met een gezichtsbehandeling. En als je uit je dagdroom, sip kruidenthee op het terras. 

Mandala Spa en Villas Resort Gentleman's Package 03:25 uur 
Kom tot rust zoals je bent geleid door een scrub of wikkel van uw keuze; te leggen om de genezing van uw therapeut raken tijdens je Mandala Signature Massage, stimuleren in de bloemen bad, geschenk zelf met een gezichtsbehandeling, daarna ontspannen met kruidenthee op het terras. 

Mandala Spa en Villas Resort Thalasso Suite 3 uur 
Re-mineraliseren uw cellen met voedingsstoffen vers uit de zee. Onze loofah scrub bereidt uw huid voor het bad met zeewier. Onze unieke formule stimuleert de stofwisseling, verbetert de huid en bevordert de celvernieuwing. Door zijn tekening eigenschappen, deze therapie is ook ideaal voor vermindering van cellulitis. 

Mandala Spa en Villas Resort Boracay Bliss 03:25 uur 
Voel je dronken in gelukzaligheid als ervaar je de magie van een scrub of wikkel van uw keuze; kunnen onze romantische olie-mengsels om de huid binnen te dringen via onze Mandala Signature Massage, genieten van een geur-geïnfundeerd warm bad, het verwerven van een gloed met een gezicht, en genieten van thee op het terras. 

Mandala Spa en Villas Resort Water Journey 02:50 uur 
Geef je over aan het water ... laat uw ziel te horen ... reis door Watsu of Water Dance, integreren je ervaring als je getrakteerd op onze Mandala Signature Massage en onze legendarische bloemen bad. 

Mandala Spa en Villas Resort Watsu for Two 2 uur 
Deel een ongelooflijke Watsu ervaring met je geliefde en verdiepen je verbinding als je te leren hoe ze veilig cradle en voeden elkaar in het water, waarbij elkaar in een zeer diepe staat van ontspanning, een geeft zich over aan het universum. 

Mandala Spa en Villas Resort Green Coffee Therapie (Pevonia) 03:30 uur 
De luxe afslankende body scrub en wikkel ontgift je lichaam en verstevigt de huid, evenals vermindert de verschijning van cellulitis en andere tekenen van veroudering.Uw huid is gerevitaliseerd, gespierd en gepolijst tot een jeugdige gloed onthullen.Een verkwikkende om te kijken en veel gevoel voor het raken van het strand! 

path way mandala spa and villas resto bar mandala spa and villas

De ruime resort villa's nemen de beste materialen geïmporteerd teak vloeren, gewelfde houten plafonds, Italiaanse ontwerper sanitair, outdoor regenbuien en een eigen veranda. 

Airconditioned villa is uitgerust met een 

CD-speler 

Draadloos internet (WiFi) 

Kluisjes in de kamer 

Luxe voorzieningen. 

Mandala Spa en Villas Resort Location: 
Mandala Spa en Villas Resort is gelegen aan de hoofdweg van de beroemde witte strand van Boracay in de buurt van Angol Road. 

map for mandala spa and villas boracay


View Larger Map

 

 

Over Boracay (Mandala Spa and Villas Resort) 

Als u op reis door de 7107 eilanden van de Filippijnen, vindt u prachtige natuur zoals Boracay (Mandala Spa en Villas Resort), het is niet moeilijk, maar er is een eiland dat opvalt, maar Boracay (Mandala Spa en Villas Resort). In Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) vindt u een vier-kilometer-lange witte talkpoeder zandstrand, turquoise blauwe water en romantische landschappen. Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) is gelegen op het noordwestelijke puntje van Panay Island en alleen kan worden bereikt per boot. Door haar natuurlijke schoonheid, het eiland Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) is een top strand in Azië. Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) is ook bekend als toegangspoort tot het paradijs. 

Twee (2) km uit de noordwestelijke punt van Panay Island in de westerse Visayan regio van de Filippijnen is Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) eiland van de Filippijnen ligt op ongeveer 345 km (200 mijl) ten zuiden van Manilla. Het is negen kilometer en verspreid over 2,563.86 acres (1038 hectare). Op het smalste punt Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) is slechts een kilometer breed. Amihan en Habagat seizoenen weer in Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) is over het algemeen de weerpatronen. Amihan betekent een koele wind, en Habagat betekent het westen of zuidwesten wind; zuid-west moesson. De Amihan seizoen wordt gekenmerkt door gematigde temperaturen, weinig of geen regen, en een heersende wind uit het oosten. De Habagat seizoen wordt gekenmerkt door warm en vochtig weer, frequent zware regenval, en een heersende wind uit het westen. 

De Amihan en Habagat seizoenspatroon is de schakelaar in de windrichting die de belangrijkste indicator in Boracay (Mandala Spa en Villas Resort). Boracay (Mandala Spa en Villas Resort), zal in de Habagat weerpatroon voor de rest van het jaar en de Amihan weerpatroon van ergens in september of oktober tot ergens in mei of juni.Deze data kunnen variëren in individuele jaren, dat wel. 

Tropische stormen kunnen van invloed zijn Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) op elk moment van het jaar, maar de meeste kans om gezien te worden tijdens het Habagat seizoen. Overdag temperaturen op Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) variëren in het algemeen 77 tot 90 ° F (25 tot 32 ° C) uit het begin van het seizoen Amihan in februari of maart, en verhogen tot de 82 tot 100 ° F (28 - 38 ° C) bereik met het begin van de Habagat seizoen. Tijdens de tropische storm periodes in Boracay (Mandala Spa en Villas Resort), kan de temperatuur dalen tot onder 68 ° F (20 ° C). 

Ati stam was de oorspronkelijke bewoners van Boracay (Mandala Spa en Villas Resort). Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) werd een zelfstandige provincie op 25 april 1956 en een deel van Aklan provincie. Toerisme begon te ontwikkelen in Boracay (Mandala Spa en Villas Resort), en werd het eiland populair bij backpackers in de jaren 1980 voorheen onontdekte het was niet tot aan de jaren 1970. Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) Island was een goed bewaard geheim vele jaren geleden, bijna bezitterig zodat slechts een paar wist van het bestaan ​​ervan.Wanneer een buitenlandse film crew per ongeluk dit paradijselijke eiland "ontdekt", was het slechts in de jaren '70. Anderen schreven een boek, dat rave reviews van Boracay (Mandala Spa en Villas Resort), dat het eiland tempo veranderd van die van een rustige geheim om uiteindelijk in stemming wordt gebracht als zijnde het beste strand in de wereld opgenomen. 

Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) is een fenomeen, omdat Aklan voor veel toeristen is synoniem aan Boracay (Mandala Spa en Villas Resort), in feite zijn veel meer weten over Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) dan Aklan Op het hoogtepunt van het seizoen,. sommigen is het Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) Island de bevolking kan opzwellen tot 20.000. Een woord over de Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) Island is een bonus voor de vermoeide reiziger erfgoed toegevoegd. 

De Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) Island is onder de administratieve controle van de Filippijnse Tourism Authority in overleg met de provinciale regering van Aklan bestaat uit de barangays Manoc-Manoc, Balabag, en Yapak (3 van de 17 barangays waaruit de gemeente Maleis). 

De Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) eiland kwam onder de internationale aandacht in de jaren 1980 toen de Europese backpackers, voornamelijk Duitse, schreef over dit idyllische eiland in de Zuid-Chinese Zee, hoewel Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) was bekend bij de vissers en enkele van haar grond die eigendom is door niet-ingezetenen. De Engels bakker op de Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) Island is een van de inrichtingen van de oudste toeristische's. Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) kunnen van de vijf sterren accommodaties en een golfbaan roemen tegen het einde van de jaren '80, veel rust huizen was gebouwd en aan het eind van de eeuw. Het was uitgeroepen als een van de beste stranden ter wereld in 1990 en opnieuw in 1996 als 's werelds nummer een tropisch strand. 

White Sand Beach is Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) 's centrale attractie, op Boracay (Mandala Spa en Villas Resort)' s zuidwestelijke flank, een juweeltje van de natuur die zich uitstrekt van ongeveer vier kilometer, waar de meeste 

De rotsachtige en onder voorbehoud van gevaarlijke stromingen is in het noordoosten, vooral tijdens het regenseizoen. Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) riffen maken het eiland tot een ideale sprong punt voor de enthousiaste duikers en snorkelaars. 

Verse zee voedsel kan worden gevonden en die kan daar worden gekookt of naar de plaats waar men verblijft gebracht en voor degenen die op de economie van de begroting naar de Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) talipapa, of Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) open markt . Maar Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) Island heeft veel restaurants catering voor alle smaken. Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) heeft uitrustingen voor watersport, maar ook lessen voor scuba duiken en windsurfen. 

Toerisme in Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) is op zijn hoogtepunt tijdens de Amihan seizoen mede vanwege het weer en wind patroon. De heersende wind waait uit het oosten Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) tijdens Amihan. Het water uit Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) White Beach is vaak glazig-glad. Heuvels aan de noordelijke en zuidelijke uiteinden van de Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) eiland kanaal en de Amihan seizoen wind uit de oostelijke kant van het eiland, Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) Bulabog Beach in het centrale deel van Oost van het eiland kant maakt het rif-beschermde wateren voor de kust dat strand ideaal voor windsurfen en kite boarding / kitesurfen. Luxe hotel soorten binnen het budget en Spartaanse kamers zijn aantal soorten accommodatie verspreid over de hele Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) Island. Langs de White Beach, is gelegen vaak gespecificeerd ten opzichte van Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) drie boot stations, maar de stations zijn niet meer in bedrijf. Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) Station 2 is ongeveer in het midden van het strand, met Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) Stations 1 en 3 respectievelijk ongeveer halverwege naar het noorden en het zuiden eindpunten van Boracay (Mandala Spa and Villas Resort) eiland. De Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) Station 3 gebied is waar de meeste van de goedkopere accommodaties zijn gevestigd, terwijl Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) Station 2 is bedoeld voor degenen die willen worden in de nabijheid van de bars.Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) Station 1, ondertussen, is waar vindt u de meer afgelegen accommodaties, biedt rust en stilte die op zoek zijn naar een uitstel van de gebruikelijke actievolle Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) night scene. 

Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) eiland van accommodaties variëren van vuil goedkoop tot luxe. Elke luxe en wat fijne hotel resorts heeft zijn Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) Suite Kamer, Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) Private Room, Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) Honeymoon kamer, Boracay (Mandala Spa and Villas Resort) Executive Kamer, Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) Family Room, Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) Superior Kamer, Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) Standaard kamer, Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) Double Room, Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) Driepersoonskamer, Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) Vierpersoonskamer, Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) Ocean View kamer, Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) Garden View kamer, Boracay (Mandala Spa and Villas Resort ) Beachfront Kamer, Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) Bungalow Type kamer, Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) Airco kamer, Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) Fan kamer, Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) Slaapzaal, Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) Voorbijgaande kamer, Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) Backpacker kamer, Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) kamer met keuken, Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) Huis en elk type van producten van accommodaties. Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) piekperiode prijzen zijn perioden van zware toerisme (meestal inclusief Kerstmis / Nieuwjaar, Pasen / Heilige Week, en het Chinese Nieuwjaar periodes). 

De meeste Boracay (Mandala Spa en Villas Resort), hotels en resorts hebben seizoensgebonden prijsniveaus, met hoge seizoen prijzen in het algemeen samenvalt met Amihan Season data. Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) heeft meer dan 350 Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) beach resorts met meer dan 2.000 kamers, variërend in kwaliteit van vijf-sterren aan de begroting van accommodaties, zodat de toeristen zijn er zeker om te vinden wat ze zoeken .Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) biedt een breed scala aan restaurants, bars, pubs en nachtclubs. Recreatieve activiteiten te vinden op Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) zijn duiken, snorkelen, windsurfen, kite boarding en strand ontspanning. Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) is de site van een world-class 18-hole par 72 golfbaan, ontworpen door Graham Marsh. 

Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) heeft twee dienen luchthavens, de Kalibo International Airport in Kalibo redelijk dicht bij Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) en Godofredo P. Ramos Airport (meestal aangeduid als "Caticlan vliegveld") in Caticlan, 30 minuten boottocht naar Boracay (Mandala Spa en Villas Resort). 

De Sterke Republiek Nautisch Highway (SRNH) passeert Caticlan dat is het westelijke deel van Boracay (Mandala Spa en Villas Resort), met de auto veerboten van Roxas, Oriental Mindoro docking in de Caticlan steiger haven. 

Motor-driewielers langs de belangrijkste weg van Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) of met een wandeling langs de stranden van Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) zijn de twee belangrijkste takken van vervoer. Langs de Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) Beachfront pad, Pedicabs zijn ook beschikbaar voor transport.Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) andere wijze van vervoer zijn mountainbikes, quadbikes en motoren, die allemaal kunnen worden gehuurd. 

Gemotoriseerde bancas en zeilen paraws zijn beschikbaar voor huur te verkennen rond de kust Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) Island. Rond Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) Island zijn outrigger kano's en komen vaak voor bezienswaardigheden in wateren. Passagiers kunnen zitten op een trampoline platform tussen de outrigger ondersteunt zeilen paraw is een smalle romp boot met stempels beide zijden. Dit zijn extreem snel uit de wind in Boracay (Mandala Spa en Villas Resort), maar kan worden onhandelbaar voor onervaren zeilers. 

Spannende wedstrijden 

Asian Windsurfen Tour, met de week-lange Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) Internationaal Fun Board Cup competitie meestal gehouden in januari over Bulabog Beach, Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) is een van de concurrerende locaties. 

Elk jaar in januari in Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) Kalibo op de nabijgelegen Panay Island, de bekende Ati-Atihan Festival plaatsvindt. Meestal in de tweede of derde week van januari, is een veel kleinere Ati-Atihan festival gevierd op Boracay (Mandala Spa en Villas Resort). 

Een ultieme Frisbee evenement is jaarlijks gehouden sinds 2003, meestal in de zomer, de Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) Open Asian Beach Ultimate Tournament. 

Locatie Geschiedenis 

Aklan waar Boracay (Mandala Spa en Villas Resort), gelegen tussen de breedtegraden 11 ° 09 '30 "N en 12 ° 01' 00" N, en lengtegraad 121 ° 50 '00 "E en 122 ° 34' 45" E, Aklan eiland Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) als Capiz de buurt van Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) aandelen van de noordelijke kust van de ongeveer driehoekige eiland Panay, zoals eiland Laso van Boracay (Mandala Spa en Villas Resort). Meer dan een derde van het land is bergachtig maar Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) Island heeft een paar, met westerse flank Aklan is het delen van de hoge cordillera dat de provincie van Antique dat dicht ligt bij Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) en verdeelt. Het zuiden wordt begrensd door de centrale cordillera van Panay Island waar Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) is gelegen, vaak aan de provincies Capiz en Iloilo. Een breuk in de Cordillera op Nabas laat doorgang naar Pandan, Antique en de andere doorgang voor Boracay (Mandala Spa en Villas Resort). De laaglanden zijn beperkt tot een smalle strook die begint vanaf de kust en strekt zich uit tot de uitlopers, de breedste zijn deuiterwaarden van de Ibajay (30 km) en Aklan Rivieren (60 km), twee van de vijf grote rivieren in de provincie, terwijl Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) eiland is als een schoen. De rivieren leeg in Sibuyan Zee. De andere rivieren zijn de Tangalan, Jalo en Talon. 

Aklan is het begin als een vaste ruimte voor Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) was bekend is, is gehuld in de legende en de valse en illegale historische aanspraken. Het is moeilijk om bewijsstukken over het eiland en Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) te vinden met de komst van de Spanjaarden. In 1566 had de Augustijner Fray Martin de Rada begonnen met evangeliseren Panay Island inclusief Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) kustlijn, waar hij het evangelie predikte in Pan-ay, Capiz, Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) zelf en in Dumangas. Maar ze zetten hun zendingswerk in Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) en Panay en in 1581 geëvangeliseerde Kalibo inclusief Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) en in 1596, Ibajay. Beide gebieden in het bijzonder Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) werden de strategische nederzettingen omdat ze bij de monding van grote rivieren Aklan's, een handige waterweg voor het binnendringen van het eiland interieur en de kustlijn van Boracay (Mandala Spa en Villas Resort). 

Aklan en Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) namen deel aan de revolutie tegen Spanje bij het generaal Francisco Castillo, die zijn fortuin geschonken aan vond een nationale pers in Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) voor de Katipunan en Candido Iban aangekomen in Aklan en Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) om een ​​hoofdstuk van de Katipunan gevonden. Iban was een inwoner van Malinao, Banga en een inwoner van Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) en was bevriend met de broer van Andres Bonifacio, Procopio. ingewijd in de Katipunan keerde hij terug naar Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) te organiseren in de Visayas. 

Aklan de bekendste toeristische trekpleisters zijn:. De Ati-Atihan en Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) Island, zowel relatief nieuwe attracties Hoewel het verhaal verteld van het ontstaan ​​van de Ati-Atihan de link naar de legende van de vrede pact tussen de Borneose datus en de Ati (Ayta), die bezet Panay Island en Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) Eiland in de 13e eeuw, het feit is de Ati-Atihan (gehouden op de derde zondag van januari te laten samenvallen met het feest van de Santo Niño de patroonheilige van Boracay (Mandala Spa en Villas Resort)) werd verzonnen in de jaren 1950 als een manier om het toerisme te stimuleren. Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) eiland een lange, maar smalle witte zand-eiland kwam onder de aandacht van de branding en zon backpackers in de late jaren '70, door de jaren '80 ondernemende Europeanen winkel te stellen op het eiland Boracay (Mandala Spa en Villas Resort), en tegen het einde van de eeuw, het eiland Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) schepte van vijf sterren resorts, een Golf natuurlijk ook vestigingen catering voor verschillende klanten: van economie naar de luxe toerist begroting, en een reeks van restaurants die de keuken van de wereld bedient:. van inheemse eilandbewoners, de Japanse en Chinese, de Aziatische naar het vasteland, en wat heb je deze twee attracties alleen te brengen in de meeste van de toeristische dollars en Euro naar Boracay (Mandala Spa en Villas Resort), gemeente-en stad Aklan. 

In Kalibo en Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) jaar 1581, de Augustijnen is een missie. In Kalibo en Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) jaar 1680, was een parochie opgericht vervolgens onder het pleidooi van de San Juan Bautista, de stadsite is op Barrio Laguinbanwa in Numancia, ongeveer twee kilometer afstand van de huidige site van Kalibo en Boracay (Mandala Spa en Villas Resort). 

In 1947, na de Tweede Wereldoorlog, Gabriel M. Reyes, aartsbisschop van Cebu en later Manilla, persoonlijk nam een ​​hand te reconstrueren en remodeling de kerk in verschillende omgeving, waaronder Boracay (Mandala Spa en Villas Resort). De Boracay (Mandala Spa and Villas Resort), de kerk getroffen door een aardbeving op 14 juni 1990 het meten van 7,1 op de schaal van Richter getroffen het eiland Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) op 15:41, was het epicentrum ligt op 11.34North van Boracay (Mandala Spa and Villas Resort ) breedtegraad, 122,10 oosten van Boracay (Mandala Spa en Villas Resort) lengtegraad. De Philvocs gerapporteerde 15 kilometers diepte als berekend.

This is a travel agent website
All Rights Reserved © Copyright Thursday, 11 November 2010, 03:45 AM MST